SOALAN DAN JAWAPAN (FREQUENTLY ASKED QUESTION)

Kami menawarkan penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura dengan menggunakan Poslaju. Poslaju menggunakan TRACKING CODE yang diakui keberkesanannya oleh pembeli online. Sila rujuk harga di bawah untuk kepastian.

Harga penghantaran untuk Poslaju di bawah 1kg ialah:

Semenanjung: RM5.00
Sabah/Sarawak: RM7.00

Kami juga memberikan FREE POSTAGE ke atas semua pembelian yang layak.

Bagaimana untuk mendapatkan FREE POSTAGE?

Mudah sahaja.
Kos penghantaran akan ditanggung sepenuhnya (FREE POSTAGE) oleh pihak kami sekiranya pembelian dilakukan melebihi RM150.00 ke atas “single order/resit”.

Ya.
Kami juga menyediakan khidmat penghantaran ke Singapura dan Brunei atas permintaan. Harga penghantaran untuk Poslaju di bawah 1kg ialah:

Singapura: RM45.00
Brunei Darussalam: RM48.00

Bagi pembeli di Singapura dan Brunei, kos penghantaran akan ditanggung sepenuhnya (FREE POSTAGE) oleh pihak kami untuk setiap pembelian RM300.00 ke atas “single order/resit”.

Berikan kami 1-3 hari (hari bekerja) untuk proses pengesahan, penyediaan, penyemakan seterusnya pembungkusan. Anda akan diberikan “unique tracking number” sebaik sahaja order/barang anda sedia untuk dihantar.


Cuma 1 hari keesokannya (selepas order/barang meninggalkan gudang Poslaju) untuk Semenanjung Malaysia manakala 2-3 hari pula untuk Sabah dan Sarawak (kecuali Cuti Umum dan hujung minggu).

Sebaik sahaja order/barang mula bergerak keluar dari gudang/warehouse Poslaju, ianya adalah di bawah kawalan Poslaju 100% SEPENUHNYA. Walaubagaimanapun, anda boleh memeriksa lokasi dan status terkini dengan menggunakan TRACKING NUMBER di laman web mereka http://poslaju.com.my/track-trace/ atau dengan menelefon hotline mereka di 1-300-300-300.

Jangan risau.
Apa yang anda perlu lakukan ialah EMELKAN kepada kami ORDER ID anda ke sales@lovethatshawl.com.my dan kami bersedia membantu.